o nama

Tvrtka Ji-a Glam nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i ljubavi prema korejskoj kozmetici. Prije 7 godina preselila sam se u Katar odakle sam imala priliku često putovati u Koreju. Tamo sam se prvi puta susrela s brendom Innisfree i malo je reći da sam se zaljubila u njihove proizvode. Innsisfree je kozmetički brend koji naglašava svoju usmjerenost prema prirodi. Stvorila ga je tvrtka Amorepacific 2000. godine.

To je prirodni brend iz Koreje čija je filozofija utemeljena na južnokorejskom otoku Jeju, poznatom po čistoj i prirodnoj zelenoj energiji, čistom zraku, vodi, te zdravom i plodnom tlu. Sve visokokvalitetne, prirodne i ljekovite sastojke za njegu kože Innisfree crpi upravo na spomenutom otoku, a sama riječ innis na korejskom znači otok. Innisfree proizvodi su prvi potpuno prirodni proizvodi iz Južne Koreje te su predstavljeni pod sloganom čisti otok, gdje čista priroda i zdrava ljepota sretno koegzistiraju.

“Od prvoga dana moj cilj je dijeliti nevjerojatne proizvode s drugima. Iako azijsko tržište ljepote dobiva sve više priznanja, mnogi ga još uvijek nisu upoznali. Moja misija je predstaviti izvrsnu azijsku kozmetiku hrvatskom tržištu na najlakši mogući način. Htjela sam korejsku kozmetiku učiniti lako dostupnom u Hrvatskoj, kako bi i drugi, poput mene, mogli uživati u ovim divnim proizvodima.”

Tihana Maras